Posebna ponuda za članove HAK-a

Image

POSEBNA PONUDA ZA ČLANOVE HAK-A
  • - Neograničena komunikacija
  • - Neograničeni internet
  • - Atraktivni mobilni uređaji

Aktivirajte tarifu Moj račun i iskoristite posebne pogodnosti za sebe i do tri člana svoje obitelji. Svaki član obitelji može odabrati jednu od ponuda.

Zahtjev za uslugom otisnite u tri primjerka, ispunite ga i zajedno s preslikom osobne iskaznice pošaljite na adresu Hrvatski autoklub, Avenija Dubrovnik 44, 10010 Zagreb

Na dnu ove stranice mogu se preuzeti specifikacija usluge, promotivni letak te obrazac za prijavu. Za dodatne informacije o ponudi kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800 9899.

PONUDA MOJ RAČUN MINI MOJ RAČUN MIDI MOJ RAČUN MAXI
Mjesečna naknada 90 kn/mj. 145 kn/mj. 195 kn/mj.
Internet promet 1 kn/MB ili 2 GB za 30 kn neograničeni internet* neograničeni internet*
MMS 0,99 kn
Minute Neograničeni razgovori prema svim mrežama u HR**
SMS Neograničen broj SMS poruka prema svim mrežama u HR
Naknada Bez naknade za uspostavu poziva

*Nakon što se iskoristi podatkovni promet u sklopu tarife, brzina prijenosa podataka se spušta na 64 kbit/s nakon potrošena 3GB.
**4000 minuta prema ostalim mrežama u Hrvatskoj i 1000 minuta prema Tomato mreži. Cijena nakon potrošenih minuta iznosi 0,49 kn u MINI i 0,29 kn u MIDI tarifi i MAXI tarifi.

 

Ponuda mobitela

Cjenik mobitela

 

 

TKO OSTVARUJE PRAVO NA PONUDU?
Ponuda je namijenjena članovima HAK-a i članovima njihovih obitelji.
šTO DOBIVAM U OVOJ PONUDI?
Aktivacijom ponude korisnik ostvaruje pravo na povlaštenu cijenu mobilnog uređaja, a cijena uređaja ovisna je o odabranoj tarifi pa veća mjesečna naknada podrazumijeva nižu cijenu uređaja. Ovisno o korisnikovim komunikacijskim potrebama, na raspolaganju su tri tarife.
KAKO MOGU DOBITI OVU PONUDU?
Aktivaciju ponude možete zatražiti preko zahtjeva koji je potrebno popuniti u tri primjerka te zajedno s preslikom osobne iskaznice dostaviti na adresu HAK, Avenija Dubrovnik 44, 10010 Zagreb.
DO KADA JE PONUDA DOSTUPNA?
Ponuda je promotivnog karaktera i dostupna za aktivaciju do datma označenog na popisu uređaja ili do isteka zaliha pojedinog mobilnog uređaja.
KOMU SE MOGU OBRATITI ?
Za dodatne informacije o ponudi kontaktirajte nas na moj.racun@t.ht.hr ili 0800 9899 radnim danom u vremenu od 8 do 16h.
MOGU LI DOBITI NEKI DRUGI UREĐAJ?
Promotivna ponuda obuhvaća gore navedene uređaje i dostupna je za aktivaciju do datuma označenog na dnu ponude ili do isteka zaliha pojedinog modela.
ab in den urlaub gutschein