Upisi u autoškolu

Vozačka dozvola B kategorije postala je nešto što je nužno i neophodno. Uz sve gušći, brži i složeniji promet i različite prometne kulture, jako je važno da se sigurno osjećate za volanom i da ste istinski sigurni u vožnji. Izbor autoškole može odigrati važnu ulogu u postizanju samopouzdanja i stjecanju vještina vožnje ali i u budućoj vožnji kroz život.

 

Za upis u Autoškolu Moto klub Brod potrebno je:

1. osobna iskaznica

2. uvjerenje o duševnoj i tjelesnoj sposobnosti (liječničko uvjerenje)

 

Zašto odabrati baš nas?

1. niža cijena B kategorije

2. polaganje za sve kategorije vozila: A1, A2, A, B, BE, C i CE

3. jedini imamo poligon vožnje - za obuku svojih polaznika i kasnije polaganje vozačkog ispita

4. jedini imamo simulator vožnje za obuku svojih polaznika

5. plaćanje gotovinom ili karticama na rate, uz poseban popust za članove HAK-a

6. tečaji počinju jedan za drugim, nema čekanja na predavanja

7. predavanja i u prijepodnevnim i večernjim satima

8. mogućnost izbora muškog ili ženskog instruktora

 

Image

 

Autoškola Moto klub Brod

035/ 272 935

ak-marsonia@hak.hr

FB: Autoškola Moto klub Brod

Upisi su svaki radni dan

08:00-17:00 h i

subotom

8:00-13:00h!

Samo u Autoškoli Moto klub Brod: EF-ULTRA 2 simulator vožnje

Moto klub Brod je jedina autoškola u Slavonskom Brodu koja ima simulator vožnje, kako bi svojim polaznicima omogućila što bolje i kvalitetnije učenje, te ih pripremila na - razne uvjete u vožnji.

 

Image  Image

 

Autoškola Moto klub Brod ima novi EF-ULTRA 2 simulator vožnje koji našim polaznicima omogućuje jedinstveno, dosad neviđeno iskustvo prilikom obuke. Kao autoškola u HAK-u Slavonski Brod, odlučili smo unaprijediti svoju autoškolu simulatorom jer je to pravi način za dodatnim proširenjem iskustva prilikom obuke vožnje, a samim time i poboljšanja vozačkih sposobnosti.

 

Image     Image

 

Suočite se s opasnim i nepredvidivim situacijamakoje mogu nastati prilikom vožnje ali u potpuno sigurnim uvjetima na simulatoru vožnje!

Pri obuci na simulatoru možete odabrati – različite vrste vozila, promjenu vremenskih uvjeta pri vožnji, različita okruženja, te još puno, puno toga…

Više informacija o samom simulatoru i obuci u našoj autoškoli, kao i dojmove naših instruktora, predavača i polaznika, možete dobiti ako nas posjetite ili kontaktirate!

 

   Image

Kondicijska vožnja

Vožnja vam stvara problem iako imate položen vozački ispit?


Niste zadovoljni svojom vožnjom?
Niste vozili godinama?
Niste sigurni u sebe dok vozite?
Imate poteškoća sa bočnim parkiranjem?
Imate strah od vožnje autocestom?

 

Ne brinite, Autoškola Moto klub Brod ima rješenje - upišite kondicijsku vožnju i kroz individualne sate vratite se u vozačku formu!

 

Što je kondicijska vožnja?

Kondicijska vožnja je dopunska obuka iz upravljanja vozilom autoškole za vozače koji nisu duže vremena sjeli za volan, te im je potrebno vježbanje za samostalno upravljanje motornim vozilom.

 

Raspored vožnje:


- prema dogovoru sa instruktorom na vozilu autoškole

 

Uvijeti:

1. minimalna dob za kondicijsku vožnju: 18 godina

2. vozačka dozvola B kategorije

Međunarodne dozvole

Put u inozemstvo

Međunarodna vozačka dozvola i Punomoć za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu

 

 

Međunarodna vozačka dozvola

Potrebni dokumenti:

  1. Hrvatska vozačka dozvola
  2. 2 fotografije, dimenzije 3,50 X 4,50 cm
  3. Osobna iskaznica ili putovnica
  4. OIB

 

Međunarodna vozačka dozvola je međunarodno priznati prijevod nacionalne vozačke dozvole, a izdaje se sukladno Konvenciji o cestovnom prometu (Beč, 8. studenog 1968.). Hrvatska međunarodna vozačka dozvola sadrži prijevode na sedam (7) jezika; francuski, engleski, njemački, španjolski, ruski, arapski i kineski.

Međunarodna vozačka dozvola izdaje se odmah i vrijedi najviše tri (3) godine, odnosno do datuma isteka hrvatske vozačke dozvole ukoliko ona ističe ranije. Dozvolu mogu dobiti i strani državljani pod uvjetom da posjeduju hrvatsku vozačku dozvolu. Međunarodna je vozačka dozvola obavezna ukoliko se upravlja vozilom stranih registarskih oznaka u inozemstvu.

Također vam je potrebna kad putujete vozilom hrvatskih registarskih oznaka u Tursku, Norvešku, Albaniju, Island, Kosovo, države bivšeg Sovjetskog Saveza, te u svim izvaneuropskim zemljama.

Direktivom 2006/126/EZ Europskog parlamenta i Vijeća o vozačkim dozvolama propisano je da se vozačke dozvole koje su izdale države članice priznaju uzajamno, a da od 19.01.2033. godine, u opticaju mogu biti samo vozačke dozvole u kartičnom obliku.

Slijedom toga, države članice Europske unije trebaju priznati i vozačke dozvole koje su izdane u Republici Hrvatskoj u papirnatom obliku prije 01.07.2013. godine i nemaju osnovu zahtijevati međunarodnu vozačku dozvolu.

Međunarodna vozačka dozvola prestaje vrijediti kada strana država postane prebivalištem vozača, koji u tom slučaju mora regulirati status hrvatske vozačke dozvole pri nadležnim institucijama u inozemstvu (zamjena hrvatske dozvole za stranu, odnosno parcijalno ili ponovno polaganje vozačkog ispita). Razdoblje reguliranja vozačke dozvole propisuje svaka država zasebno, najčešće tri do dvanaest mjeseci od datuma prijave boravka.

Pri izdavanju Međunarodne vozačke dozvole potrebno je potpisati
"Izjavu":

 

Cijena: 170,00 kn                      Image

 

 

Dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu

Potrebni dokumenti:

  1. Osobna iskaznica vlasnika vozila
  2. Prometna dozvola
  3. Putovnica (ili osobna iskaznica) korisnika

 

Dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu je međunarodno priznati unificiran dokument kojim vlasnik vozila drugoj osobi dozvoljava prelazak granice i upravljanje vozilom u inozemstvu. Punomoć se izdaje na tri jezika; hrvatskom, engleskom i francuskom.

Dozvola se može izdati vozačima samo za vozila u vlasništvu hrvatskih državljana koja su registrirana u Republici Hrvatskoj. Vlasnik vozila mora biti prisutan prilikom izdavanja punomoći. Dozvola se bez prisutnosti vlasnika može izdati kad korisnik posjeduje punomoć javnog bilježnika u kojoj je naznačeno da se korisniku dozvoljava upravljanje vozilom u inozemstvu.

Dozvola se izdaje odmah i vrijedi najviše godinu dana.

Cijena:

60,00 kn

Dozvola se izdaje odmah i vrijedi najviše godinu dana.

Ako je vlasnik vozila:

1. Fizička osoba

Vlasnik vozila treba doći osobno sa svojom osobnom iskaznicom, prometnom dozvolom vozila i putovnicom korisnika. Dozvola se hrvatskim državljanima može izdati i na osobnu iskaznicu korisnika, međutim u tom slučaju dozvola vrijedi isključivo za države koje priznaju osobnu iskaznicu kao ulazni dokument. Putovnica je obvezna kad se dozvola izdaje stranom državljaninu. Vlasnik vozila ne mora biti prisutan ukoliko korisnik posjeduje ovjerenu punomoć.

2. Pravna osoba

Predstavnik pravne osobe treba donijeti prometnu dozvolu vozila, putovnicu korisnika, te pečat pravne osobe. Dozvola se hrvatskim državljanima može izdati i na osobnu iskaznicu korisnika, međutim u tom slučaju dozvola vrijedi isključivo za države koje priznaju osobnu iskaznicu kao ulazni dokument. Putovnica je obvezna kad se dozvola izdaje stranom državljaninu.

3. Leasing

Za izdavanje dozvole potrebno je donijeti presliku ugovora o leasingu, prometnu dozvolu vozila, putovnicu korisnika, pečat pravne osobe ili osobnu iskaznice fizičke osobe, ovisno o nositelju leasinga. Dozvola se hrvatskim državljanima može izdati i na osobnu iskaznicu korisnika, međutim u tom slučaju dozvola vrijedi isključivo za države koje priznaju osobnu iskaznicu kao ulazni dokument. Putovnica je obvezna kad se dozvola izdaje stranom državljaninu.

Nakon izdavanja, dozvolu obavezno trebate odnijeti u leasing kuću na potpis i ovjeru. Ukoliko dozvola nije ovjerena potpisom i pečatom leasing kuće navedena nije važeća.

Image

C i CE kategorija

Obuka polaznika C i CE kategorije:

-  na našem vlastitom kamionu MAN TGL s poluprikolicom tandemkom
-  na našem vlastitom poligonu, na kojem se poslije polaže vozački ispit

-  predavanja i vožnja prilagođeni svakom polazniku
-  bez čekanja na termin predavanja i vožnje, odmah po upisu se kreće s obukom
-  plaćanje je fleksibilno: gotovinsko, kartično, na rate

 

 

 

Image      Image

 

 

E-test PPSP

Dobrodošli u HAK On-line test za vozače!


Što je e-test?

 

E-test je ispitni test iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila koji se polaže na računalu.

E-test omogućuje učinkovitu edukaciju, od koje će kandidati za vozače imati koristi uz minimalno utrošeno vrijeme. Razina znanja mora biti veća ili barem jednaka klasičnom načinu učenja i rješavanja testa. Kandidat sustavu pristupa sa svojeg računala i uključuje se u proces učenja i rješavanja u vrijeme kada to njemu najviše odgovara.

 

Klikom na sliku možete pristupiti prijavi i rješavanju e-testa.
Želimo Vam ugodno učenje i rješavanje testa.

 

on line ispiti

Priručnik za kandidate (PDF, 823.31 KB)

ab in den urlaub gutschein