Što je sve obuhvaćeno članstvom HAK?

Primorska 13, 35 000 Slavonski Brod
035/ 272 935
ak-marsonia@hak.hr
FB: HAK Auto klub Marsonia

HAK AK Marsonia s obzirom na broj članova spada u temeljne autoklubove udružene u jedinstvenu nacionalnu udrugu vozača - Hrvatski autoklub (HAK).

Članstvo u HAK AK Marsonia = članstvo HAK-a

Učlanjenjem u AK Marsonia na raspolaganju vam je, osim raznih vrhunskih usluga vezanih uz vaše vozilo u našem servisu, i dugogodišnje iskustvo u pružanju pomoći na cesti, ovisno o članskom modelu:

- Pomoć na cesti na broj 1987 u RH, a iz inozemstva: 0038511987 i 0038514693700

- Stanje na cestama 072/777777

- Pomoć na cesti; popravak i prijevoz vozila u slučaju kvara

- Prijevoz vozila u slučaju prometne nesreće ili krađe

- Zamjensko vozilo; priznavanje troškova usluge rent-a-car

- Smještaj;  priznavanje troškova smještaja

- Javni prijevoz; nastavak putovanja ili povratak javnim prijevozom

- Repatrijacija vozila; povratak vozila u RH

- Zamjena guma; demontaža/montaža/balansiranje za četiri kotača

- Kontrolni pregled vozila

- Revija HAK ...

 

Izbor osnovnih i obiteljskih članskih modela

 

Osnovni članski modeli

START MODEL – Pomoć na cestama RH

OPTIMUM MODEL –  Mobilnost u RH

OPTIMUM PLUS MODEL - Mobilnost u RH

EUROPA MODEL  – Mobilnost u RH i EU

 

Obiteljski članski modeli

START MODEL – Pomoć na cestama RH

OPTIMUM MODEL –  Mobilnost u RH

OPTIMUM PLUS MODEL - Mobilnost u RH

EUROPA MODEL – Mobilnost u RH i EU

 

Obiteljsko članstvo je namijenjeno cijeloj obitelji, a podrazumijeva obitelj kao zajednicu bračnih ili izvanbračnih partnera i njihove djece do 25. godine života, uključujući i djecu koja ne žive u obitelji – ako nisu zasnovala vlastitu obitelj. Obuhvaća i obitelji koje čine jedan roditelj i dijete ili djeca, kao i bračni ili izvanbračni partneri bez djece. Najmanji mogući broj članova u Obiteljskom članstvu su dvije osobe, a najveći broj članova u Obiteljskom članstvu ovisi o broju djece do 25. godine života.

Korištenje članskih pogodnosti više nije rezervirano samo za jednog člana, svi članovi Vaše obitelji mogu koristiti članske pogodnosti kroz HAK Obiteljsko članstvo.

Iskaznica za sve: svaki član obitelji dobiva svoju iskaznicu koju može koristiti neovisno o drugim članovima obitelji.

 

Opći uvjeti članstva i ostvarivanja članskih pogodnosti, Pravila članskih modela

Članstvo pravnih osoba i HAK asistencija

Članstvo pravnih osoba

Pravne osobe mogu se učlaniti u Hrvatski autoklub samo ako odrede fizičku osobu kao Korisnika članskih pogodnosti, te za tu osobu odaberu željeni članski model i uplate godišnju članarinu.

Korištenje članskih pogodnosti vezano je isključivo za fizičku osobu - Korisnika članskih pogodnosti, neovisno o vozilu (ili vlasništvu vozila) u/na kojem se osoba nalazila u trenutku nastanka potrebe za pomoći na cesti.

Članovi - pravne osobe ne mogu imati dodatnog člana, ne mogu biti korisnici Obiteljskog članstva te ne mogu koristiti popust na iznos godišnje članarine.

Preuzmite pristupnicu: Pristupnica za članstvo pravne osobe u Hrvatskom autoklubu

Odrednice članstva pravne osobe

  1. Članom se smatra pravna osoba. Pravna osoba dužna je na ovoj pristupnici navesti popis fizičkih osoba u svojstvu Korisnika članskih pogodnosti.
  2. Pravna osoba može postati članom ako navede barem jednu osobu kao Korisnika članskih pogodnosti i za njega uplati odgovarajući iznos godišnje članarine. Korisnici članskih pogodnosti mogu biti korisnici različitih članskih modela (Start, Optimum, Optimum plus, Europa).
  3. Pristupnica mora biti potpisana od strane odgovorne osobe i svakog imenovanog Korisnika članskih pogodnosti, a kojim potpisima pravna osoba i imenovani Korisnici članskih pogodnosti prihvaćaju opće uvjete ostvarivanja članskih pogodnosti i pravila izabranih članskih modela, a koji su dostupni ovdje.
  4. Svakom se Korisniku članskih pogodnosti izdaje iskaznica s naznačenim njegovim imenom i prezimenom te nazivom pravne osobe i ta fizička osoba koristi članske pogodnosti u svoje ime.
  5. Popis Korisnika članskih pogodnosti ispred pravne osobe moguće je tijekom članske godine nadopuniti novim Korisnicima uz plaćanje odgovarajuće članarine.
  6. Jednom imenovanu fizičku osobu kao Korisnika članskih pogodnosti, tijekom članske godine nije moguće zamijeniti za drugu fizičku osobu - Korisnika. Međutim, moguće je na zahtjev pravne osobe stornirati članske pogodnosti prvotno imenovanoj osobi.
  7. Povrat iznosa uplaćene članarine za Korisnike članskih pogodnosti nije moguć.
  8. Na članstvo pravne osobe nije moguće primijeniti popuste na iznos godišnje članarine.
  9. Korištenje članskih pogodnosti veže se isključivo na imenovanu osobu - Korisnika članskih pogodnosti, a ne na vozilo. HAK ne prikuplja podatke o službenim vozilima pravne osobe.

 

HAK asistencija - pokriće po službenom vozilu

Pravnim osobama Hrvatski autoklub, kroz svoju tvrtku-kćer HAK-Usluge d.o.o. nudi i poseban sustav HAK asistencija gdje je pokriće pomoći na cesti vezano uz točno određeno službeno vozilo pravne osobe.

O HAK asistenciji možete se informirati na službenoj web-stranici asistencija.hak.hr ili upitom na e-mail hakasistencija@hak.hr ili pozivom na broj 01/6611 706.

Program Moje prvo članstvo - MPČ

Moje prvo članstvo je besplatni jednokratni program HAK-a namijenjen punoljetnim fizičkim osobama do 25. godine života koje pristupaju programu neposredno nakon položenog vozačkog ispita "B" kategorije.
Programu se pridružuje popunjavanjem i potpisom pristupnice za "Moje prvo članstvo".
Moje prvo članstvo se ne može produživati.

Detaljan opis programa Moje prvo članstvo i načina ostvarivanja pogodnosti možete pogledati ovdje.

Učlanite novog člana i izaberite vrijedan poklon!

Poštovani članovi, učlanite novog člana u HAK AK Marsonia i osvojite vrijedne poklone koje vam dajemo na izbor.

Paleta poklona prilagođena je različitim potrebama što vam je prilika da s učlanjivanjem novoga člana izaberete poklon koji će najbolje odgovarati vašim potrebama. Za svaki članski model pokloni su drugačiji.

Učlanite li novog člana u jedan od članskih modela iz istog možete odabrati jedan od predloženih poklona.

To je sasvim dovoljan razlog da u HAK dovedete nove članove.

Kako?

Dođite u AK Marsonia, popunite kupon iz Revije HAK (upišite šifru poklona, na primjer O9 ili E13) i učlanite novog člana.

Sudionik Programa stječe pravo na poklon u skladu s Općim uvjetima učlanjenja novoga člana HAK-a koji u članskim modelima Start, Optimum, Optimum plus ili Europa plaća punu članarinu, bez popusta.

HAK će vam IZABRANI POKLON POSLATI NA VAŠU ADRESU u roku od 14 dana.

Koje poklone možete izabrati, saznajte klikom ovdje.

Pravila nagradnog programa Hrvatskog autokluba: "Član učlani novog člana"

Najčešće postavljena pitanja

Najčešće postavljena pitanja

Pitanja

ab in den urlaub gutschein